Pinar del Grau, El Grao
Av. de Ferrandis Salvador, 6
21-07-2022 / 24-07-2022
Entradas
Los Chikos del Maíz – Lendakaris Muertos – Derby Motoreta’s Burrito Kachimba – Reincidentes – Belako – El Diluvi – Def Con Dos – Pepet i Marieta – Niña Coyote eta Chico Tornado – The Tyets – Annacrusa – Machete En Boca Wombat Revenge – The Black Beat – Fakir i Kawak – RUA Macondo DJ – EUKZ DJ Set – El Goma – Youthical Vybz – Javi Kabra


El festival Concerts del Pinar torna amb la segona edició al Parc del Pinar del Grau de Castelló!!
Del 21 al 24 de juliol gaudeix de la millor música.
ATENCIÓ MENORS: Menors fins a 10 anys entren gratis i si tens 16 i 17 anys i vols vindre sense adults necessites portar amb tu la següent autorització signada: https://concertsdelpinar.com/wp-content/uploads/2022/03/AUTORIZACIÓN-MENORES-2022.pdf